T’agradaria ser mentor o
mentora de nous emprenedors?

Suma’t a
Tàrrega Ecosistema Emprenedor

Si estàs buscant una nova manera de contribuir a l’èxit de les StartUps i a la formació dels futurs líders del món empresarial, ser mentor d’emprenedors en TE2 és una excel·lent opció. Com a mentor, tindràs l’oportunitat de guiar als emprenedors al llarg del procés de desenvolupament de les seves idees empresarials, ajudant-los a convertir els seus projectes en realitat.

Què és ser mentor/a a TE2

Ser mentor/a d'emprenedors és una experiència enriquidora tant per a tu com per als emprenedors.

>> D'una banda, podràs aplicar els teus coneixements i habilitats en un entorn real i veure els resultats dels teus ensenyaments.

>> D'altra banda, els emprenedors tindran accés a l'experiència i coneixements d'un professional experimentat, la qual cosa els permetrà créixer i desenvolupar-se en el seu camí cap a l'èxit empresarial.

Vols ser un dels mentors seleccionat?

Suma’t al TE2 ara!

Per què ser mentor/a a TE2?

És una manera de retribuir a la comunitat empresarial. En ajudar els joves empresaris a aconseguir els seus objectius, estàs contribuint al desenvolupament econòmic i al creixement de la societat en general, però sobretot el creixement econòmic de la comarca.

Una oportunitat per a mantenir-te actualitzat i al dia de les tendències i desenvolupaments en el món empresarial. En treballar amb els emprenedors i els seus projectes, estaràs en contacte constant amb les idees més innovadores i fresques del mercat, la qual cosa et permetrà continuar creixent i desenvolupant-te professionalment. És un intercanvi intergeneracional on ens enriquim tots.

Ser mentor/a d’emprenedors en TE2 és una forma de marcar una diferència en el món. En ajudar els emprenedors a crear i desenvolupar les seves pròpies Startups, estàs contribuint a crear un futur més brillant per a tots.

És una ocasió única de combinar la teva experiència i coneixements amb el desig d’ajudar els joves empresaris a aconseguir els seus objectius. Si estàs buscant una manera de contribuir a l’èxit empresarial, aquesta és una opció que definitivament has de considerar. Apunta’t!

Calendari

Us presentem el calendari del programa de capacitació de Tàrrega Ecosistema Emprenedor per ajudar-te en la teva planificació.

octubre 2023
DlDtDcDjDvDsDg
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Apunta't abans del 7 d'abril

Entitats involucrades al TE2

Impulsat per

Entitats col·laboradores

Impulsat per

Entitats col·laboradores